Till umu.se
HeadlineImage

31 oktober - 1 november 2017

Varmt välkomna till Kunskapsveckan som arrangeras av Umeå universitet under vecka 44. Kunskapsveckan vänder sig till skolans personal.

Program och anmälan

Programmet för Kunskapsveckan 2017

Till anmälan

Anmälan är obligatorisk och bindande, dock ej personlig vilket innebär att du kan överlåta din plats till en kollega om du får förhinder.

Sista anmälningsdag är 13 oktober, men anmälan kan stängas tidigare om en aktivitet blir fulltecknad

Om årets konferens

Konferensen inleds med ett panelsamtal på temat ”Hur ska man med kunskap möta okunskap” där forskare från universitetet samtalar kring fakta kontra åsikter och vetenskapens roll. Det inledande panelsamtalet kommer också att direktsändas på webben (men det kommer inte vara möjligt att ta del av sändningen i efterhand).  Länk till hemsida för livesändning

Konferensen avslutas med föreläsningen ”Alla är olika utom jag”. Föreläsningen handlar om personlighet och förutsättningarna för att vi människor ska klara av att stå ut med varandra trots att vi inte alltid får välja vilka människor vi ska komma överens med. Hur mycket påverkar våra förväntningar på andra hur väl vi lyckas med våra relationer och kan det vara så att vi litar för mycket på vår egen förmåga att göra saker rätt.

Däremellan finns mer än fyrtio valbara föreläsningar och workshops att välja mellan.

Välkomna!


Sidansvarig: Marie Oskarsson

Utskriftsversion

Kontakta oss

Ring 090-786 50 00 eller skriv i vårt kontaktformulär.


Konferensdokumentation

Kunskapsveckan 2016

Övrig kompetensutveckling vid Umeå universitet vecka 44

Gemensamma vägar - nordisk specialpedagogisk konferens