How to 3d-print a wooden home

Tid: 10.00
Plats: Sliperiet, Sliperiet, Östra strandgatan 32, Umeå
Evenemanget vänder sig till: studenter - allmänheten - anställda

Inspireras av ledande aktörer och makers. Interagera med kollegor inom forskning och industri. Var med och stärk vårt kluster för storskalig biobaserad additiv och digital tillverkning.

• Internationella talare - innovatörer, forskare och industriaktörer - inom arkitektur, design, additiv tillverkning och material- och teknikutveckling som leder utvecklingen av den framtida tillverknings- och byggindustrin.
  • Expo med prototyper och demonstrationer som har utvecklats inom +Project.
  • Workshop och paneldebatter

Konferensen ges på engelska.

Anmälan görs i Eventbrite

Mer information

som program och presentationer av föreläsare hittar du på en särskild konferenssida

Konferensen kommer direktsändas här: http://plus.umu.se/3dprinter/

Konferensen och expon arrangeras av forsknings- och innovationsprojektet +Project, som stöds av EU:s regionala utvecklingsfond. Projektet leds av Sliperiet vid Umeå universitet i samverkan med andra forskningsaktörer och näringslivet. Satsningens fokus ligger på möjligheterna med hållbar digital tillverkning och 3D-printning av biomaterial i stora format och kvantiteter för hållbara byggda miljöer.

Projektledare +Project: Åke Fransson
Arrangör: +Project, Sliperiet
Kontaktperson: Åke Fransson
Telefon: +46 70-584 50 33