How to 3d-print a wooden home

Tid: 10.00
Plats: Sliperiet, Sliperiet, Östra strandgatan 32, Umeå
Evenemanget vänder sig till: studenter - allmänheten - anställda

Inspireras av ledande aktörer och makers. Interagera med kollegor inom forskning och industri. Var med och stärk vårt kluster för storskalig biobaserad additiv och digital tillverkning.

• Internationella talare - innovatörer, forskare och industriaktörer - inom arkitektur, design, additiv tillverkning och material- och teknikutveckling som leder utvecklingen av den framtida tillverknings- och byggindustrin.
  • Expo med prototyper och demonstrationer som har utvecklats inom +Project.
  • Workshop och paneldebatter

Konferensen ges på engelska.

Anmälan görs i Eventbrite

Mer information

som program och presentationer av föreläsare hittar du på en särskild konferenssida

Konferensen kommer direktsändas. Länk till sändningen kommer finnas  även hitta här.

Konferensen och expon arrangeras av forsknings- och innovationsprojektet +Project, som stöds av EU:s regionala utvecklingsfond. Projektet leds av Sliperiet vid Umeå universitet i samverkan med andra forskningsaktörer och näringslivet. Satsningens fokus ligger på möjligheterna med hållbar digital tillverkning och 3D-printning av biomaterial i stora format och kvantiteter för hållbara byggda miljöer.

Projektledare +Project: Åke Fransson
Arrangör: +Project, Sliperiet
Kontaktperson: Åke Fransson
Telefon: +46 70-584 50 33