Finansiering från regionala/territoriala fonder - träffa representanterna

Datum: 2017-11-23
Tid: 09.30 - 15.00
Plats: Samverkanshuset, Triple helix
Evenemanget vänder sig till: allmänheten - anställda

Välkommen till ett seminarium med representanter från regionala och territoriala fonder!

Vill du öka din forskningsfinansiering?

Passa då på att delta i detta seminarium om forskningsfinansiering där du får träffa representanter från: Tillväxtverket, Botnia Atlantica, Region Norrbotten, NPAP, Interreg Nord samt Region Västerbotten som guidar oss i sina program och hjälper oss undvika att göra fel i samband med ansökan.
Seminariet vänder sig till anställda vid Umeå universitet (UMU), Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) samt Västerbottens läns landsting (VLL).

Program:
9.30-12.00 Deltagande finansiärer berättar om sina program, hur man söker samt hur man undviker att göra fel i samband med ansökan.

12.00-13.00 Lunch (OBS! gratis och ingår för de som har anmält sig)

13.00-15.00 Möjlighet att mingla och ställa frågor till finansiärerna.

Anmäl dig senast den 20/11. Ange ev. allergier eller önskan om specialkost samt vilka av programmen du är intresserad av.

Arrangör: Enheten för externa relationer
Kontaktperson: Sussi Mikaelsson
Antal platser: 50 (Varav 50 är bokade)
Sista anmälningsdag: 2017-11-20 kl. 12.00.
Registreringstiden för detta evenemang har gått ut
Evenemangstyp: Seminarium
Lägg till i din kalender