Ny handläggningsordning för stöd till studenter med funktionsnedsättning

Datum: 2017-08-24
Tid: 15.00 - 16.00
Plats: Aula Nordica, Norrsken
Evenemanget vänder sig till: anställda

Från 1 maj 2017 träder den nya handläggningsordningen i kraft. Den innehåller förändringar som är viktiga att känna till för alla anställda som möter studenter med funktionsnedsättningar. Välkommen till ett informationstillfälle då du också får möjlighet att ta upp frågeställningar kring de stöd för studenter med funktionsnedsättning som universitetet kan erbjuda.

Studenten har ett visst ansvar för att få det stöd som hen behöver. Bland annat ska studenten meddela utbildningens kontaktperson vilka stöd hen har fått beslut eller rekommendation om. Vilka ansvar har då institutioner och enheter? Det går vi igenom under det här tillfället.

Samordnare för studenter med funktionsnedsättningar bjuder in till flera informationstillfällen från maj till september, så om du inte kan gå på just detta hittar du fler tillfällen i kalendariet. Det är viktigt att du anmäler dig, eftersom träffen ställs in om färre än fem personer har anmält sig till det tillfället.

Föreläsare: Samordnare för studenter med funktionsnedsättningar
Arrangör: Studentcentrum/Studievägledning och studentstöd
Kontaktperson: Maria Lindahl Fahlén
Stöd till studenter med funktionsnedsättning
Antal platser: 20 (Varav 2 är bokade)
Sista anmälningsdag: 2017-08-17 kl. 23.59.
Evenemangstyp: Seminarium
Lägg till i din kalender