23 april kl 12.10–12.50

Vad #metoo lärt oss och vad vi kan göra nu! Lunchföreläsning med Nina Rung och Peter Svensson

Föreläsning Välkommen till en lunchföreläsning med Nina Rung och Peter Svensson. Här får du veta vad du kan tänka på som enskild person, vad vi inom universitetet kan göra och hur vi kan arbeta för att förebygga våld, sexuellt våld och trakasserier.

23 april kl 12.10–15.45

Det börjar med mig #metoo – En eftermiddag med Nina Rung och Peter Svensson om hur vi kan förebygga sexuella trakasserier och kränkningar i vardagen

Seminarium Välkommen till en hel eftermiddag med Nina Rung och Peter Svensson, som pratar om hur vi kan förebygga sexuellt våld, trakasserier och kränkningar i vår vardag, bland studenter och medarbetare. Du får också veta vilka förväntningarna är på män, vilka kopplingar som finns mellan normer och sexualbrott, och hur förändring kan skapas.

Maj 2018

23 maj kl 10.00–12.00

Sociala medier och politik i USA

Föreläsning Gästföreläsning med Daniel Kreiss, University of North Carolina, om hur politisk kommunikation och valkampanjer förändrats under det senaste decenniet.

23 maj–25 maj

Nationell studievägledarkonferens vid Umeå universitet

Konferens Årets nationella studievägledarkonferens fokuserar på globala såväl som lokala perspektiv inom studie- och karriärvägledning. Internationella, nationella och lokala föreläsare bidrar till ökad kunskap om normer, villkor, mångfald, tekniska förutsättningar, arbetsmarknadens utveckling med mer.

30 maj–31 maj

How to 3d-print a wooden home

Konferens Join us to explore innovation in housing through new ideas, tools and materials. Do it in an international and cross-disciplinary setting. Be inspired by leading thinkers and makers and interact with peers from research and industry as we strengthen our cluster around large-scale biobased additive and digital manufacturing.

Evenemangskalender

Tidsperiod

Sök evenemang

Urval på evenemangstyp